Thursday, November 10, 2016

Floralend (kapsula) ‘Ekstrakte Rrushi’

FLORALEND
Shtojcë ushqimore
Përmbajtja    1 Kapsul  100 g   %PDU*
Ekstrakt flete rrushi vere  150 mg  40 000 mg  -
Ujë, ektrakt i thatë (3-6):1 (përmban
Së paku 30% polifenol, 0,3%
Antocian, dhe 0,005% trans – Resveratrol.

* PDU- Marrja e përditshme rekomanduar nuk është e caktuar
Përbërësit tjere: laktosë, xhelatinë, kunder ngrirjes: talk, silicë,
stabilizator: stearate – magnez, ngjyra E 171, E 172

Vlera ushqyese dhe    1 Kapsul   100  g
Nutritive
Proteina    0,08 g    21,00 g
Karbohidrate    0,14 g    37,00 g
Yndyrna    0,00 g    0,00 g
Vlera Ushqyese    3,7 kJ / 0,9 kcal   1156 kJ / 276 kcal

Efekti
Floralend® Flete rrushi vere  është një shtojce ushqimore e cila përmban substancë aktive ekstrakt fletë të rrushit të verës.

Substancat aktive, polyphenols, anthocyanins, dhe trans-Resveratrol, të përfshira në ekstrakt fletë rrushi vere.
Kanë potencial të madh antioksidant dhe efekt mbrojtës në Sistemin kardiovaskular.

Ekstrakt fletë rrushi vere mund të mbrojë dhe të forcojë muret e enëve të gjakut dhe rritjen e elasticitetit të tyre.
Ka një rol shtesë, e cila ndihmon për të parandaluar aglutinimin (kapjen) e trombociteve, zvogëlon rrezikun e zhvillimit të pllakës aterosklerotike.
Ekstrakt fletë rrushi vere kontribuon në përmirësimin e qarkullimit, duke zgjeruar enët e gjakut dhe zvogëlimit te krijimit të edemës.
Trans-resveratrol, e vetmja substancë aktive e ekstraktit fletë rrushi vere, mund të mbrojë
muskujt e zemrës nga dëmtimi perfusion ishemik dhe zvogëlon rrezikun e krijimit koronar të
arteriosklerozës.

Mënyra e përdorimit
Ekstrakti fletë rrushi të veres mund të ndihmojë tek:
-Zbutja e mundimeve në çrregullime të tilla si venat e zgjeruara siç janë të rënda, të lodhura, me dhimbje dhe këmbë të ënjtura.
-Rehabilitimi i, enëve të dukshme të vogla të gjakut  të prirura për plasaritje.
Tek këto gjendje janë të rekomanduara 2 kapsula para mëngjesit, me pak lëngje.
Kohëzgjatja aplikimit varet nga ashpërsia e simptomave të shprehura dhe është zakonisht 45-90 ditë.
Njerëzit të cilët kanë venat te zgjeruara i’u rekomandohet  lëvizje më e madhe, dhe duhet të shmangeni nga mos levizja (pushime) e gjatë.
Natën, këmbët tuaja duhet të ngrihen pak dhe eventualisht të lidhen fashot.

Ekstrakti flete rrushi të verës si një shtojcë e përditshme mund të përdoret nga:
Personat e vetëm me një predispozitë gjenetike për sëmundje kardiovaskulare.
Njerëz të moshuar dhe duhanpirësve per të përmirësuar shëndetin e enëve të gjakut.
Kur ilaçi përdoret si preventiv  duhet të merret një kapsulë në ditë.

Vërejtje
Shtesat ushqimore nuk mund të përdoren si një zëvendësim për mënyra të ndryshme ushqimore.

Paralamerim
Nuk duhet të tejkalohet doza ditore e rekomanduar.
Floralend® kapsula fletë rrushi vere nuk duhet të përdoret nga njerëz alergjike ndaj çdo përbërës të këtij produkti.
Njerëzit me intolerancë ndaj disa sheqernave, Floralend ®fletë rrushi vere kapsula mund të përdoret vetëm pas konsultimit me mjekun tuaj.

Mënyra e ruajtjes
Të ruhet në temperatuë nën 30 º C, në paketim  origjinal për të mbrojtur nga drita dhe lagështia.
Mbani jashtë arritjes se fëmijëve.

Paketimi
30 Kapsula.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive