Thursday, November 10, 2016

Floralend (kapsula) ‘Ekstrakte Ulliri’

Përbërja : 1 Kapsul 100 g %PDU*
Ekstrakt fletë ulliri, etanol 190 mg 44 706 mg -
80% (m / m),i thate (3-7):1
(permban 16,34% oleuropein) (përmban 35 mg Oleuropein).
* PDU-marrja e përditeshme e rekomanduar nuk është e caktuar.

Përbërësit tjere: laktozë, xhelatinë, përbërës kundër ngrirjes: talk, silicilium – dioksid, stabilizator: stearate – magnez, ngjyra: E171, E172 dhe E132.
Dhe vlera Ushqyese, 1 Kapsul 100 g.
Përmbajtja Nutritive
Proteina 0,08 g 18,00 g.
Karbohidrate 0,15 g 35,00 g.
Yndyrna 0,00 g 0,00 g.
Vlera ushqyese 3,8 kJ / 0,9 kcal 897kJ / 214 kcal.
Efekti
Floralend ® Fletë Ulliri është një produkt bimor dietetik që përmbanë ekstrakt fletë ulliri, etanol 80% (m / m), të thatë.
Ullinjtë dhe vaji ullirit janë pjesë e ushqimit mesdhetar për të cilën është e lidhur shkalla e ulët e sëmundjeve kardiovaskulare dhe kancerit, për shkak të përmbajtjes së lartë të përbërësve Bioactive si vitamina, flavonoids dhe polyphenols.
Oleuropein, komponenti kryesor aktiv i gjetheve të ullirit, është i pranishëm në sasi të larta në gjethen e ullirit, edhe pse mund të gjendet edhe në pjesët e tjera të bimës.
Aktiviteti antioksidant i oleuropein mund të dhurojë efekt të favorshme të hipertensionit të lehtë, kolesterolit të ngritur dhe inflamacion.

Mënyra e përdorimit
3 herë në ditë nga 1 kapsulë.

Vërejtje.
Shtesa nuk mund të përdoret si zëvendësim për mënyra të ndryshme ushqimi.

Paralajmërim
Nuk duhet të tejkalohet doza e rekomanduar.
Floralend ® kapsula fletë ulliri nuk duhet të përdoren nga njerëzit alergjike ndaj çdo përbërës te produktit.
Njerëzit me intolerancës ndaj disa sheqernave të këtij produkti mund të përdoret vetëm pas konsultimit me mjekun e tyre.

Mënyra e ruajtjes
Të ruhet në temperaturë nën 30 ° C në paketim origjinal, të mbrojtura nga drita dhe lagështia.
Mbani jashtë arritjes së fëmijëve.

Paketimi
Paketim me 30 kapsula dhe fletëudhëzimin.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive