Saturday, October 15, 2016

Dr. Ana Sula

SpecialitetiObstetër Gjinekolog
VendndodhjaTiranë

Edukimi:

Akademia e Mjekësisë Ushtarake Gulhane, Fakulteti i Mjekesise. Ankara, Turqi (1998-2005).

Akademia e Mjekësisë Ushtarake Gulhane, Specializim në Departamentin e Gjinekologjise Obstetrike. Ankara, Turqi (2005-2010).

Eksperienca Personale:

Kurs për Resusitimin Neonatal (Ankara, Turkey 2008).

Kurs për Kolposkopi (Ankara, Turkey 2009).

Shkolla Evropiane e Mjekësisë Perinatale për Zhvillimin Fetal (Stamboll, Turqi 2009).

Kurs i Përparuar i Ultrasoundit në Gjinekologji dhe Obstetrikë (Stamboll, Turqi 2009).
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive