Saturday, October 15, 2016

Dr. Pranvera Shytaj

SpecialitetiNeurolog
VendndodhjaTiranë

Edukimi:

1973-1979 Spitali nr. 5, Klinika e Neurologjisë Tiranë, Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë

1968-1973 Specializim si Mjeke Neurologe, Diplomë – „Mjeke e Përgjithshme“Eksperiencat e Punës:

1973-1979 Mjeke Neurologe, Klinika e Neurologjisë, Spitali nr. 5, Tiranë, Shqiperi.

1979-1980 Praktikë si mjeke neurologe, General Hospital of Vienna, Vienë, Austri

1985-1987 Mjeke neurologe, Klinika e Neurologjisë, Spitali nr. 5, Tiranë Shqipëri

1987-2013 Mjeke neurologe, Poliklinika e specialiteteve nr. 3, Tiranë

2012 – në vazhdim  Mjeke neurologe, Spitali Amerikan, ShqipëriTrajnime:

Maj 2008 Trainim në “Dhimbja Neuropatike”, Tiranë

Maj 2009 Trainim në “Aksidentet Vaskulare Cerebrale”, Tiranë

Tetor 2009 Trajnim në ”Trajtimi I Morbus Parkinson”, Tiranë

Maj 2010 Trajnim në “ Trauma dhe Dhimbja ”, Bari, Itali

Korrik 2012 Trajnim në “Aktualitetin konservativ, invaziv, drejt shërbimit kombëtar telestrokë”Të tjera:

1990- 2006 Anëtare e Komisionit Mediko Ligjor Tiranë

1994-1995 Anëtare e KMCAP

2006-2013 Kryetare e Komisionit Mediko Ligjor Tiranë

Anëtare e Shoqatës së Neurologëve të Shqipërisë. Pjesëmarrëse në konferencat kombëtare të kësaj shoqate që prej fillimit të saj.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive