Wednesday, October 12, 2016

Dr. Rezarta Kapaj

SpecialitetiKirurg Plastik
VendndodhjaTiranë
Edukimi:

2011 Titulli Mjek Operator, Kirurg i Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike

2005 – 2011 Specializim pranë Departamentit të Kirurgjisë Plastike, Estetike dhe Rikonstruktive

1999 – 2005 Fakulteti i Mjekësisë, Akademia Ushtarake Gulhane Ankara

Publikime dhe Trajnime:

2011 Çmimi parë në konkursin e punëve shkencore në Kongresin Nacional të Turqisë për Kirurgjinë Plastike

2011 Prezantim i Punës eksperimentale mbi rigjenerimin e nervave në Europian Plastic Surgery Research Council Hamburg dhe në ASSH Meeting, Las Vegas

2010 Çmimi parë në Mbledhjen e Mediterranean Burn   Association

2004 Çmim nga Akademia Ushtarake Gulhane në Ankara për rezultate të shkëlqyera
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive