Monday, October 10, 2016

Dr. Artan Osmenllari

SpecialitetiDermatolog
DepartamentiDermatologji
VendndodhjaTiranë
ARSIMIMI:

1986-1990 Shkolla e Mesme e Përgjithshme “Ramiz Aranitasi” Skrapar

1990-1997 Fakulteti i Mjekësisë së Përgjithshme, Universiteti i Tiranës

2003-2004 Akademia Ushtarake “Skënderbej” (Kurs pas-universitar).

15/07/2007 Diplomimi

2008-2012 Specializimi “Dermatologji dhe Sëmundjet Veneriane”  në  Akademia e Mjekësisë Universitare Ushtarake “Gülhane” (GATA) Ankara – Turqi.

10/10/2012 Diplomimi

EKSPERIENCA  PROFESIONALE:

1997-2008 Mjek në  FA (Forcat e Armatosura)

2012- e në vazhdim  Mjek Dermatolog pranë Spitalit Amerikan, Tiranë

KUALIFIKIME DHE TRAJNIME TË TJERA:

Tetor 2000 – Janar 2001 Fizio-Kinezio-Masazho-Terpai në Akademinë “Vojo Kushi” Tiranë (Dëshmi nr. 506).

Dhjetor 2010 Kurs trajnimi për trajtimet me lazer Er:YAG në Departamentin e Dermatologjisë në Spitalin “GATA” Ankara (çertifikim).

Korrik 2011 Kurs trajnimi për trajtimet me UVA dhe UVB (Fototerapi dhe Fotokemoterapi) në Departamentin e Dermatologjisë në Spitalin “GATA” Ankara (çertifikim).

Nentor – Dhjetor 2011 Kurs 2 muaj në Departamentin e Endokrinologjisë në Spitalin “GATA” Ankara.

Janar 2012 Kurs 1 muaj në Departamentin e Alergologjisë në Spitalin “GATA” Ankara

Mars 2012 Kurs 1 muaj në Departamentin e Nefrologjisë në Spitalin “GATA” Ankara
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive