Monday, October 10, 2016

Dr. Entela Puca (Lamcaj)

SpecialitetiEndokrinolog
VendndodhjaTiranë
Edukimi:

1995 – 2001 Fakulteti i Mjeksisë, Universiteti i Tiranës.

Diplomë si  Mjeke e Përgjithshme.

Maj 2003 – Mars 2007 specializim për Endokrinologji pranë Shërbimit të Endokrinologjisë QSU “Nënë Tereza” Tiranë.

19/03/2007 diplomë si Mjeke specialiste Endokrinologe nga Fakulteti i Mjeksisë, Universiteti i Tiranës.

Eksperienca Profesionale:

Shtator 2001 – Maj 2003 Mjeke e Përgjithshme pranë DSHP së rrethit Berat.

Mars 2011 Mjeke Endokrinologe pranë klinikës Mjekësore  Neo- Style.

1 Prill 2011 Mjeke Endokrinologe prane Spitalit Amerikan II në Tiranë.

Kualifikime:

Në kuadrin e Mjekësisë Interne:

Shërbime të Nefrologjisë

Shërbime të Kardiologjisë

Shërbime të Gastro-hepatologjisë

Shërbime të Hematologjisë

Shërbime të Endokrinologjisë Pediatrike

Shërbimie të Urgjencës pranë QSUT

Trajnime dhe Pjesëmarrje:

Bashkëpunim  në Arsimimin Ndërkombëtar Mjekësor mbi: Principet bazë mbi ndihmën e parë në Berat, 06 Dhjetor  2002.

Bashkëpunim  në Arsimimin Ndërkombëtar Mjekësor:

WORKSHOP  Trajtimi i Dhimbjes Kronike 25/ 10 /2003.

Konferenca e Katërt Vjetore Kombëtare e Dhimbjes 23-24 prill 2004.

Konferenca e 12-të mediko-kirurgjikale 28-29 Tetor 2004.

Konferenca e 8- të e Shoqatës Pediatrike Shqipëtare 22-23 Prill 2005.

Konferenca e 13-të mediko-kirurgjikale 28-29 Tetor 2005.

Konferenca e VI-rt Kombëtare e Mjekësisë Interne me temë: “ Epidemiologjia e Sëmundjeve te Brëndshme“28-29 Qershor 2006.

Shoqëria Europiane e Endokrinologjisë (ESE), Shoqëria Maqedonëse e Endokrinologjisë (MES) Ohrid, 22-24 Mars, 2007.

Konferenca e 15-të Mediko kirurgjikale 25-26 Tetor 2007.

Takimi vjetor i 32-të i Shoqatës së Tiroideve Shtator  1- 5, 2007 Leipzig, Gjermani.

EFIC Autumn Pain School. 31 Gusht – 5 Shtator 2008 Klagenfurt/Poertschach Austria.

Simpoziumi i 7-të  mbi Alergjinë Specifike 2008 në Kopenhagen, Danimarke, 24- 26 Prill 2008.

Takimi vjetor  i 33-të i Shoqatës së Tiroideve  shtator 20-24, 2008 në Selanik – Kalkidhiki Greqi.

Simpoziumi Mbarëkombëtar i infektologjisë Shqipëtare, 30 Maj 2009, Tiranë.

Simpozium shkencor nderkombëtar me temë: Mekanizmat që fshihen pas dhimbjes neuropatike dhe dhimbjes fantome. Korrik 2-3, 2010, Tiranë, Albania.

Takimi i 18-te i Federatës Klinike Laboratorike, 22-25 Shtator 2010, Tiranë, Shqipëri.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive