Monday, October 10, 2016

Dr. Astrit Hoxhaj

SpecialitetiRadiolog
VendndodhjaTiranë

2002 Profesor i Asociuar

1996 Doktor i Shkencave Mjekësore

Eksperiencat e punësimit:

11.2015 – Aktualisht Mjek Imazheri (Ekografist); Spitali Amerikan 2 Tiranë

10.2010 – 11.2015 Drejtor i Departamentit të Imazherisë; Spitali Hygeia Tiranë

1980 – 10. 2010 Mjek Radiolog në Shërbimin e Imazhërisë së Q.S.U.T; Drejtoria Arsimore Tiranë

Udhëheqje Shkencore

2014 Udhëheqës Shkencor i Doktoratës me temë “Incidentomat Ekografike të tiroides dhe korrelacioni i tyre me ndryshimet hormonale”

2014 Oponent në mbrojtjen e Doktoratës me temë “Korrelacionet kliniko – imazherike dhe roli i HRCT në diagnostikimin e sëmundjeve profesionale respiratore”

2015 Udhëheqës Shkencore i Doktoratës me temë “Kanceri dhe Pankreasi”

Arsimi dhe trajnimet:

2006 Kualifikim Eko-Doppler i enëve të gjakut. Specilizim në Universitetin “La Sapienza” Rome, Itali

1998 Kualifikim Intensiv Echo doppleri, punksionet e drejtuara në ekografi, ekografia e gjirit. Jefferson University Hospital Philadelphia, USA

1992 Specializim Ekografi, CT dhe Angiografi. Victoria Infirmary Glasgoë, UK

1978 – 1980 Specializimi në Radiologji. Universiteti i Tiranës

1973 – 1978 Diplomë e Shkollës së Lartë. Fakulteti i Mjekësisë. Universiteti i Tiranës

Botime:

(Bashkëautor)

2006 Bazat e ekografisë klinike diagnostike

2005 Rentgendiagnostika – Kap. Radiologjia intervencionuese

2002 Kujdesu për shpinën tënde

2002 Sëmundjet e Thyroides

2001 Urgjenca Abdominale

2000 Semundjet e Prostatës

1999 Arteropatitë

1998 Silikoza

Oponent në mbrojtjen e Doktoratës me temë “Korrelacionet kliniko – imazherike dhe roli i HRCT në diagnostikimin e sëmundjeve profesionale respiratore”
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive