Monday, October 10, 2016

Dr. Besnik Kojcici

SpecialitetiKardiokirurg
VendndodhjaTiranë
Edukimi:

1969-1977 Shkolla  fillore Bajram Curri  Sllatinë

1977- 1979 Gjimnazi  Xhevdet Doda  Prishtine

1979-1981 Shkolla e Mesme – Biologji – Kimi

1982/83-1990 Fakulteti i Mjekësisë /Rumani

1991-1993 Kurs Intensiv i gjuhës Gjermane me Diplomë të  “Gothe Institut Berlin”

1994/95-1999 Qendra Kardiokirurgjike nel Lahr-  Gjermani

1999/2003 Qendra Gjermane e Zemrës – Berlin ( German Heart Institut Berlin ) – Gjermani

2003-2004 Qendra e Zemrës Sanna Cottbus – Gjermani

2004-2013 Qendra kardiokirurgjike Mediclin Lahr – Gjermani

Prej 01.04.2013 Shef i Kardiokirurgjisë në  Spitalin Amerikan Tiranë

Trajnime:

1996 Leibzig\ Gjermani;, 1998 Hamburg\ Gjermani;2001 Hamburg \Gjermani; 2002 Berlin ; 2003 Cottbus\Gjermani;,2003 Leibzig\ Gjermani;2004 Berlin\ Gjermani;, 2006 Zurrich\ Zvicer; 2007 Basel\ Zvicer;,  2007 ne BUCURESTI Rumani/ 2008 Bergamo \Itali: 2008 Koln\ Gjermani;, 2010 Munchen\ Gjermani; 2012 Munchen \Gjermani…..

Kirurgjitë:

1. Bypassi Koronar
Bypass “OFF Pump”, ( pa makinën Zemër Mushkëri ) dhe vetëm me Arterie
Bypass  Mini-invasive ( MIDCAB)

2. Kirurgji e valvulës së aortës—Mimimal Invaziv
Valvule Biologjike pa unazë
Zëvendësim edhe me Protezën Freestyle
Riparim, Rekonstruksion

3. Kirurgji e valvulës Mitrale
Riparim, Rekonstuksion
Zëvendësim

4. Kirurgjia e valvulës Trikuspidale
Riparim, rikonstruksion
Zëvendësim

5. Kirurgia e Aortës
Aneurizma
Disekacioni i Aortës

6. Veset e lindura si ASD, VSD  …..etj

7. Trajtimi i Mediastinitit  ( infekcion postoperative) , rikonstruksion plastic

8. Pace Maker

9. AICD

10. Trajtim i pacientëve me risk të lartë, Diabetik, Obez

11. Mbajtja në jetë me qarkullim Extrakorporal, (IABP,  ECMO, …..

12. Trajtim dhe  operim i pacientëve me insuficiencë të lartë kardiake
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive