Monday, October 10, 2016

Dr. Blerim Arapi

SpecialitetiAneztesist-Reanimator
DepartamentiAnesteziologji
VendndodhjaTiranë

Edukimi dhe Trajnime:

1993 – 1997 Shkolla e Mesme “18 Nëntori” , Lushnje.

1997 – 2003 Titulli Mjek i Përgjithshëm pranë Fakultetit të Mjekësisë, Universiteti  Tiranës.

2003 – 2005 Praktikë (Reanimacion I Përgjithshëm).

2005 – 2009 Specializim Anestezie dhe Reanimacioni  (Departamenti Anestezisë dhe Kujdesit  Intensiv, titulli Mjek anestezist dhe reanimator.

Eksperienca Profesionale:

2009 – 2010 Rezident Anestezi dhe kujdesi Intensiv  (Departamenti Anestezisë dhe Kujdesit Intensiv) pranë Qendrës Universitare Spitalore “Nënë Tereza”, Tiranë.

2010 – 2011 Mjek anestezist dhe reanimator pranë shërbimit të neurokirurgjisë të Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, Tiranë.

2010 – 2011 Mjek anestezist dhe reanimator pranë Spitalit Hygeia, Tiranë.

Nëntor 2010 Rezident në Departamentin e Kardiokirurgjisë pranë Spitalit Hygeia, Athinë.

2011 – në vazhdim Mjek Anestezist dhe Reanimator pranë Spitalit Amerikan, Tiranë.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive