Monday, October 10, 2016

Dr. Edvin Bekteshi

SpecialitetiAneztesist-Reanimator
DepartamentiAnesteziologji
VendndodhjaTiranë

Edukimi:

01 Tetor 2005 – 01 Maj 2009 Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Tiranës “Nënë Tereza”, Departamenti i Anestezisë dhe Reanimacionit, Anestezist dhe Reanimator

01 Mars 2001 – 31 Korrik 2003 Fakulteti i Mjekësisë dhe i Kirurgjisë “Università Degli Studi di Milano” Itali, “Attuale Orientamento Nella Terapia Chirurgica Del Laparocele”, “Doktor i Përgjithshëm” me vlerësim 110/110

Shtator 1992 – Korrik 1998 Fakulteti i Mjekësisë Universiteti i Tiranës “Nënë Tereza”, “Doktor i Përgjithshëm” me vlerësim 8.48/10

Shtator 1988 – Korrik 1992 Shkolla e Mesme “Gjergj Kastrioti”, Durrës, Diplomë Pjekurie me notën 9.7/10

Eksperienca Profesionale:

01 Maj 2011 – e në vazhdim Spitali Amerikan 2, Tiranë, Departamenti Anestezisë dhe Kujdesit Intensiv, Anestezist dhe Doktor Urgjence

01 Prill 2007 – 01 Maj 2011 Doktor i Kompanisë TIA sh.p.k., Admin. Building, Aereoporti Ndërkombëtar i Tiranës

01 Prill 2010 – 01 Prill 2011 Spitali Rajonal Durrës, Departamenti Anestezisë dhe Kujdesit Intensiv, Anestezist dhe Doktor Urgjence

01 Tetor 2005 – 01 Maj 2009 Qendra Universitare Spitalore “Nënë Tereza”, Tiranë, Departamenti i Anestezisë dhe Kujdesit Intensiv

01 Dhjetor 2003 – 01 Tetor 2005 Piazza Nazionale 14, Trezzo S/Adda, (Mi), Itali, Doktor i Ndihmës së Parë, Drejtor Sanitar, Doktor Urgjence & Mjek i Përgjithshëm

15 Qershor 2000 – Shkurt 2001 Mjek i Përgjithshëm në Qendrën e Kujdesit Shëndetësor, Sukth, Durrës,

15 Prill 1999 – 15 Qershor 2000 Drisht, Mes Shkodër i punësuar pranë Qendrës së Kujdesit Shëndetësor, Drisht/Vilëz, Shkodër Mjek i Përgjithshëm, Drejtor i Qendrës PHC

Maj 1999 – Korrik 1999 Spitallë, Durrës Spitali “L’Ordre de Malte” për refugjatët e Kosovës, Spitallë, Durrës Doktor Urgjence & Mjek i Përgjithshëm

Janar 1999 – Mars 1999 International Medical Corps (IMC) Rr: “Durrësit” , Mjek i Përgjithshëm, Tiranë
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive