Monday, October 10, 2016

Dr. Gentian Huti

SpecialitetiAneztesist-Reanimator
DepartamentiAnesteziologji
VendndodhjaTiranë

Edukimi dhe Trajnime:

1991 – 1995 Shkolla e Mesme “ 28 Nëntori”  Shkodër.

1995 – 2001 Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Tiranës, Titulli Mjek i Përgjithshëm.

2001 – 2003 Praktikë (Reanimacion i Përgjithshëm).

2003 – 2007 Specializim Anestezie dhe Reanimacioni  (Departamenti i Anestezisë dhe Kujdesit Intensiv), titulli Mjek Anestezist dhe Reanimator.

Eksperienca Profesionale:

2003 – 2007 Rezident Anestezi dhe Kujdesi Intensiv Departamenti Anestezisë dhe Kujdesit Intensiv pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”.

2007 – 2010 Mjek anestezist dhe Reanimator pranë shërbimit të Neurokirurgjisë të Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, Tiranë.

2010 – 2011 Mjek anestezist dhe reanimator pranë Spitalit Hygeia, Tiranë.

2011 – në vazhdim Mjek anestezist dhe reanimator pranë Spitalit Amerikan, Tiranë.

Publikime:

2002 – 2009 Ushqyerja parenterale totale në sindromin e malabsorbimit.

Efiçenca e përdorimit të maskës laringeale për ventilimin për kohë të shkurtër në rastet e intubimeve të vështira.

Ndërlikimet embolike gazore  pre-operatore në vendosjen e të sëmurit në pozicionin ulur.

Leukocitoza dhe limfopenia e hershme pas hemorragjive subaraknoidale dhe incidenca e manifestimeve të mëvonshme të vazospazmës së arterieve cerebrale.

Trajtimi kirurgjikal i nervave periferik të anësive të poshtme pas dëmtimit me armë zjarri.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive