Saturday, October 15, 2016

Prof. Dr. Behar Shehi

Specialiteti Pediatër Gastrohepatolog
Vendndodhja Tiranë

Mjek, Pediatër Gastrohepatolog

Edukimi:

1962 – 1966 Shkolla e Mesme e Përgjithshme, Tiranë

1966 – 1971 Fakulteti i Mjëksisë, Universiteti i Tiranës

1972 – 1974 Profilizim në Mjekësi të Përgjithshme dhe Pediatri, Tiranë

1974 – 1975 Specializim në fushën e studimit dhe prodhimit të antibiotikëve. Shanga, Kinë

1981 – 1983 Specializim në Pediatri Përgjithshme , 24 muaj Spitali Pediatrik, Tirane

1984 – 1986 Specializim ne Gastro-Hepatologji Pediatrike – 2 vjet, Spitali Pediatrik, Tiranë

1988 Kurs kualifikimi në Ekografi abdominal, Tiranë

1995 Kurs trajnimi në Gastro-Hepatologji Pediatrike, Ljubjanë, Slloveni

1999 Profilizim në Gastrohepatologji Pediatrike, Universiteti Sheffield, Departamenti

Pediatrisë, Angli

2003 Profilizim në Gastrohepatologji Endoskopi Pediatrike në “Instituti Clinici di

Perfezionamento” Milano

2004 Pjesëmarrës në Grupin Europian i Punës për ndjekjen e sëmundjes Gaucher,

Barcelonë, Spanjë, Pisa, Napoli – Itali

Eksperienca Profesionale dhe Pjesëmarrje:

1977 – 1984 Pediatër Gramsh.

1984- në zazhdim Pediatër gastrohepatolog. Q.S.U.T.

1995- në vazhdim Pedagog në Fakultetin e Mjekësisë me leksione e praktika.

Antar i Shoqatës Shqiptare të Pediatrise.

Antar i Shoqatës Italiane të Gastrohepatologjisë.

Antar i Shoqatës Italiane të Adoleshentologjisë.

Antar i grupit te punes së studimit të M. Gaucher në nivel Europian.

Drejton marreveshjen legale për ndjekjen e sëmundjes Gaucher tek fëmijët në Shqiperi në nivel Europian, midis Genzyme Europe BV në Hollandë – Gooinier 10, 1411 DD dhe Q.S.U.T “ Nënë Tereza”
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive