Wednesday, October 12, 2016

Dr. Irena Marku (Haxhiu)

SpecialitetiMjek Laboratori
VendndodhjaTiranë
Edukimi:

1993 – 1997 Shkolla e Mesme e Përgjithshme “Havzi Nela” , Kukës.

1997 – 2003 Fakuleti i Mjekësisë, Universiteti i Tiranës, Dega Mjekësi e Përgjithshme.

2005 – 2008 Specializim Pasuniversitar, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Tiranës në degën Laborator Klinik – Biokimik.

Eksperienca Profesionale dhe Pjesëmarrje:

2003 – 2005 Mjeke familje pranë poliklinikës qendrore Kukës.

Pjesëmarrëse në trajnimin e organizuar nga “UNICEF” “Menaxhimi i integruar i sëmundjeve të fëmijëve” .

Maj 2008-Janar 2009 mjeke vullnetare pranë laboratorit qendror të Spitalit Amerikan.

Shkurt 2009 –2011 mjeke laboratori klinik-biokimik pranë American Medical Center, Fier.

Shkurt 2011-vazhdim, mjeke laboratori Spitali Amerikan Tirana 2.

2-3 korrik 2010 Pjesëmarrëse në Simpoziumin Shkencor  Ndërkombëtar me Temën: “Mekanizmat që perfshihen pas dhimbjes neuropatike dhe dhimbjes fantome”

22-25 Shtator 2010 pjesëmarrëse në Koferencën  e 18-të Ballkanike të Laboratorit Klinik organizuar në Tiranë.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive