Saturday, October 15, 2016

Dr. Mimoza Meço

SpecialitetiOkulist
VendndodhjaTiranë
Oftalmo-kirurge

Edukimi dhe experience pune

Mjeke oftalmokirurge , Spitali Amerikan, Nentor 2008 e ne vazhdim
Kurs trainimi kirurgjikal Intacs / Lasik – 16 th ESCRS Winter Meeting Prague 2012
Kurs trainimi: Phacoemulsification “Stelaris machine” . Athens Eye Hospital Mars 2012
Kurs trainimi kirurgjikal – Phacoemulsification -, Mahatme Eye Hospital , Nagpur India 2008
Master në Oftalmologji (SHPU), Universiteti i Tiranës, Klinika e Okulistikës, Spitali “ Claude Bernard” QSUT, Tiranë 2007-2008
Mjeke oftalmokirurge Klinika e Okulistikës, Spitali Francez, QSUT, Tiranë 2002-2008
Diplomë “Oftalmokirurge”, Specializim, Universiteti i Tiranës, Klinika e Okulistikës, QSUT, Tiranë 1998-2002
Specializim”Sëmundjet vitreo-retinale”, Spitali Universitar, Bari, Itali 2001-2002
Diplomë “Mjeke e Përgjithshme”, Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë, Tiranë 1991-1997
Kualifikime afatshkurtra dhe aktivitete shkencore

SH.O.SH / CRSA –Shoqata Oftalmologjike Shqiptare / Shoqata e Kataraktes dhe kirurgjise Refraktive. Anetare dhe Referuese ne te gjitha aktivitetet nga 1999-2015
ESCRS 19 th Winter meeting- Turqi 2015
ESCRS 18 th Winter meeting -Slloveni 2014
SEEOS 10 th Join meeting- Maqedoni 2013
ISSAT kurs trainimi –menaxhimi mjekesor- Shtator-Nentor 2013
ESCRS 16 th Winter meeting – Prage 2012
Kurs trainimi- Phaco-Stelaris “Athens Eye Hospital” Greqi 2012
SOE / AAO join meeting – Geneva 2011
SEEOS 8 th meeting – Turqi 2011
SEEOS 7 th meeting – Tirana 2009
“Vitreo-Retina 25 G”, SOI, Roma, Itali (Nëntor 2008)
Strabismus, training course – Health for Humanity Dr. Helveston Qershor 2005
Glaukoma- Up To Date, SOM, Bari, Itali ,Qershor 2001
Glaukoma.- Trabeculoplasty.Releasable sutures – Health for Humanity Dr. Stendepher Shtatorr 2001
Laser-treatment in retinal disease – Health for Humanity Dr. Batner Janar 1999
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive