Monday, October 10, 2016

Dr. Urim Shehu

SpecialitetiMjek i Përgjithshëm
DepartamentiCheck Up
VendndodhjaTiranë
Arsimimi:

1993-1997:  Kolegji Privat Turk ` Mehmet AKIF `  Tirane

1997-2004:  Fakulteti i mjekesise, Universiteti Gazi,Ankara Turqi. Diplomohem me titullin Mjek, date 31.12.2004

Ekseperienca Profesionale:

Janar 2005 – Qershor 2007 Mjek ne Spitalin Privat Cankaya,  Ankara, Turqi.

Shkurt 2005 – Qershor 2007 Mjek part-time ne Spitalin eProfilizuar te Pneumatologjise dhe Dispanserine `Prof. Dr Nusret KARASU` Ankara,Turqi.

Korrik 2007 – ne vazhdim drejtoj Kabinetin e Akupunktures “ 7 ”

Janar 2009 – ne vazhdim rubrika Shendeti dhe Familja – Revista Familja
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive